Generelt om Kennel Hopla

 

Opfølgning - Dirty Dancer

Hvis du har læst nedenstående om Dirty Dancer, kan vi nu med stor glæde oplyse at hun i 2005 blev Tysk Champion. Hun er nu fit for fight på trods af hendes daværende fysiske store skader.


Udstillingsresultater

Da vi har den indstilling, at det må være kedeligt at læse remser af udstillingsresultater op, kan vi henvise til http://www.wheaten.dk/
Derudover kan vi med glæde konstatere, at vi har haft et forrygende 2004, der bl.a resulterede i at Hopla Kobra blev Dansk Champion, Årets Wheaten og flere gange Bedst i racen i Tyskland.


Hopla Dirty Dancer

Dirty Dancer hentede vi hjem igen juleaften år 2003 og alle var kede.. Hvad der var gået galt vil ingen fortælle. Hun skulle "bare tabe sig ca. 7 kg", havde fået skæve forben som følge af den kraftige overvægt og var fuld af underlige ting i pelsen, da hun heller ikke var blevet klippet i ca. et år.

Hun kom på skrap diæt og motion, men vejen er lang. Alligevel er hun 2 gange i 2004 blevet Bedst i racen i Tyskland. Alle er nu glade, ikke mindst Dirty. Og vi lærte at man ikke altid kan stole på folk.


Hopla Gismo

Først i januar 2004 fik vi Gismo hjem da hans "far" var alvorlig syg. Han nåede at blive far til et par dejlige kuld hvalpe, hvorfra vi har beholdt et par stykker. Pludselig var der interesse for ham med henblik på avl og han flyttede i marts til Texas, hvor han nyder de amerikanske damer.Det skulle også gerne senere resultere i, at vi får en lille datter efter ham hjem fra "overthere"


Ferie

I vores ferie var vi igen i år på vores sted i Sydfrankrig  hvor vi som før havde hunde med. Hvis man ellers har mulighed for at indrette sin dag efter hundene, så de ikke kommer ud i den værste varme, er det bestemt et land man kan anbefale. Hunde er velkommen alle steder, undtagen på visse strande, og de får tilbudt vand og kødstykker før vi andre får et spisekort. Dejligt..!!!

Kobra syntes også turen var dejlig, da han var så "heldig" at få en "fræk" aftale med en lille lækker dame i Monaco. . Det er der kommet mange Kobra'er ud af. Vi mødte også en direktør fra England, der var helt opløst, da han så hundene, da man åbenbart har problemer med at få nyt blod til landet. Han kommer jo så på besøg hos os..Utroligt så mange kontakter man får, når man kommer med et par "lidt anderledes" men velplejede og velopdragne hunde.

Prøv turen og ikke mindst Middelhavet.

 

Sweiss hund (at finde skamskudt/nedkørt vildt)

Som noget nyt, når vi får den tid, vi ikke har, skal der prøves at trænes til Sweiss hund.Vi har fået kontakt med nogle meget dygtige jægere der synes racen også måtte have den egenskab. Det skal prøves da det ikke ligger så langt fra vores tidligere træningsmetoder.