Status over år 2007

Efter en voldsom skilsmisse er alle løse ender ved at nå sammen og status over 2007 er som følger:

 

Hopla Kobra (Pluto) er igen fit for fight og han vendte stærkt tilbage fra midten af 2007. Det resulterede bl.a. i, at han blev Racevinder i DKK, Nr. 2 i Årets wheaten konkurrence, Jubilæumsvinder samt Københavnsvinder.

Der er mange, der har spurgt efter Pluto, da han i små 2 år ikke blev udstillet. Årsagen var, at han i frustration over mange løbske tæver formåede at springe ud fra 1. sal og pådrog sig en rygskade. Heldigvis er han, som nævnt ovenfor, nu fit for fight!

 

Hopla Dirty Dancer (Dirty). Året 2007 var Dirtys år! I en alder af 8 år slog hun alle de unge af banen og blev - som eneste danske repræsentant - udtaget til Crufts i Birmingham 2008. Udover en masse flotte resultater som senior hund, sluttede hun året af med at blive Jubilæumsvinder, Nr. 2 som DKK Racevinder samt Årets Wheaten 2007...

Den helt store sejr ligger i Dirtys fortid. Hun blev som 4-årig hentet hjem i en forfærdelig forfatning. Hun havde levet i en transportkasse (og som konsekvens heraf havde hun fået buede forben), var fejl-ernæret og var én stor filterbunke. Hun har efterfølgende tabt 9 kg og ved Jannes kærlige pleje, korrekt motion og kost er hun blevet den flotte repræsentant af racen, som hun nu er blevet belønnet for!

 

Hopla Rock Me Baby (Queenie), som bor i Dresden (Tyskland), har ligeledes haft et super år. Hun er blevet Tysk Champion i både VDH og Kft (terrierklub), Østrigsk Champion og er i skrivende stund udstillet for at opnå sidste resultat til International Champion. Hun er desuden også på vej mod det Polske Championat. Queenie vil i foråret 2008 blive parret med en svensk tophan.                                                    

 

Samba. I oktober 2007 blev Samba 12 år og dagen fejrede hun med et stykke lagkage, som hun ikke behøvede at stjæle.

       

Kendte folk af huset ved, at Sambas ynglingsbeskæftigelse - udover sofaen og skovture - er, at åbne skuffer, døre og skabe for selv at regulere sit foderbehov! Hun er beviset på at kærlig omsorg og god pleje, belønner sig, så man kan nyde sin hund glad og frisk i en høj alder.

 

Hopla Wish Me Luck (Tango) har flere gange i sit korte liv haft brug for sit navn.

Ved hendes fødsel var hendes mor (Hopla Dream About Me) ved at dø. Derfor blev det en alvorlig start på livet. Efter flytning til nyt hus nød hun de frie omgivelser. I sin glade jagt på mus, gik det lidt for stærkt og ramte i farten en palle med fliser, hvorved hun flækkede sit knæ. Med god dyrlægehjælp blev hun "lappet sammen". Hun går, som følge heraf, lidt skævt, men er HD fri, haltfri og særdeles psykisk stærk, hvorfor hun i løbet af 2009 vil indgå i avlen.

 

Hopla Dream About Me (Magnus). Ved sit sidste kuld hang hendes liv i en tynd tråd, men er i dag gudskelov frisk og klar til sin pensionist tilværelse. Ved fødslen af sidste kuld var akut dyrlægen ikke grundig nok og overså en livmoderbetændelse, som gjorde at hun efterfølgende måtte steriliseres. Hun har været en super avlstæve, der har givet mange hvalpe af ekstrem høj kvalitet bl.a. Pluto, Maureen, Queenie og Tango.

Ét uheld kommer sjældent alene... På én af sine skovture faldt hun uheldigt i en grøft, hvilket resulterede i et overrevet korsbånd. Da det var Pay Back Time, blev hun selvfølgelig opereret, og hun er igen den glade "direktør" på godset!

 

Hopla Big Foot Bobo og Hopla Bumblebee (Elvis og Mamba). De der så udstillingen Europavinder i Dortmund 2006 oplevede, at de to vindere forelskede sig i hinanden. Da de er totalt type-ens, skulle det naturligvis resultere i en parring. Da det kom de udenlanske opdrættere for øre, var interessen stor, men bedste han og tæve er blevet i kennelen.

                 

Elvis og Mamba tegner godt - selv om deres forældres store temperament viser sig - og specielt Janne må træne en del for at kunne fremvise Mamba. Men fremtiden ligger foran - og en hvalp er en hvalp og skal have lov til at have det sjovt. Vildbassernes (læs "hårbunkernes" ;-)) fremtid vil der komme mere om.

 

Wheaten Rebel's Black Eyed Susan (Boogie) har sluttet sin tid som avlstæve. Hun slutter af med at blive Europavinder, dansk og nu også tysk champion - og leverede et superkuld (Elvis og Mamba). Som nu 8-årig vil hun med sit store humør og al hendes energi få et par år i ringen som veteran.

 

Hopla Perfect Joker Face (Kenzo). Mange har også spurgt efter Kenzo. Han er blevet overfaldet af to store hunde, og der venter nu lang tids arbejde med både psyke og pels, før han igen vil blive fremvist.

 

 

2007

 

2/6-07:

Wheaten Rebel's Black-Eyed Susan har født sit sidste kuld, som er en utrolig interessant kombination - de to europavindere fra 2006, som nærmest ligner tvillinger! Der er stadig enkelte hvalpe til salg, så er du interesseret, så henvend dig hurtigst muligt pr. mail.

Alle hvalpe er solgt. Har du interesse i et senere kuld, kan du komme på venteliste.

 

2/4-07:

Den 31. marts fødte Hopla Maureen sit første kuld hvalpe.

     

 

Hvalpe på vej !

Uge 11:

De to europavindere for år 2006 vil blive parret i denne uge. Det drejer sig om:

DKCH EUV06 Wheaten Rebel's Black-Eyed Susan og

INTCH NLCH LCH DEVDHCH DECH EUV05+06+07 Honeylee's Lord of my Heart.

På billedet ses Europavinderne 2006. Til venstre Honeylee's Lord of my Heart (han) og til højre Wheaten Rebel's Black-Eyed Susan (tæve).

------------------

12/3-07:

Der bliver født hvalpe i uge 14. Er du interesseret, skal du henvende dig hurtigst muligt.

 

 

------------------------------------------------------------