Nyheder 2008

 

Udstillingsafslutning med festligheder

De sidste to udstillinger i 2008 blev afholdt i weekenden 8.-9. november i Herning. Begge dage endte med festivitas!

 

Vi stillede med fire hunde begge dage:

Mocca - Hopla Devil Of Denmark (hvalpeklasse)
Elvis - Hopla Big Foot Bobo (juniorklasse, han)
Mamba - Hopla Bumblebee (juniorklasse, tæve)
Boogie - Wheaten Rebel's Black-Eyed Susan (veteranklasse, tæve)

 

Lørdag blev den sidste terrierudstilling afholdt. Og alle opnåede super resultater.

 

Mocca deltog i hvalpeklassen og fik en god oplevelse. Eftermiddagens store ring konkurrence var tilmed en god oplevelse for hende og giver hende en masse erfaring.

 

Elvis og Mamba vandt deres klasser og Mamba fik tilmed sit andet certifikat, så begge uldklumper nu har fået de certifikater, de kan opnå som juniorhunde. Så næste gang de bliver udstillet og får et certifikat, kan de kalde sig danske champions!

 

Boogie førte årets veterankonkurrence inden dagen - og holdt føringen. Hun vandt veteranklassen for wheatens og skulle så konkurrere mod alle øvrige veteran terriere. Her blev hun en flot nr. 4 og med det resultat kunne hun ikke slås! Jublende glade og med masser af tilråb fra tilskuerne, blev hun hyldet som Årets Veteran i Dansk Terrier Klub.

Vi syntes, der var en del at slæbe på til udstillingen, men det hjalp da slet ikke, at der var en masse gevinster, som skulle slæbes med hjem...J

 

 

Søndag var det så tid for den sidste udstilling i Dansk Kennel Klub - og tilmed en nordisk vinder udstilling dvs. en titeludstilling. Igen klarede alle hunde sig godt.

 

Mocca vandt igen hvalpeklassen og skulle i store ring om eftermiddagen. Det var første gang, at hun oplevede en afslutning i DKK regi, og det foregår altid med megen festivitas - projektører, musik, speakere der taler meget og højt samt med masser af publikum. Den lille tøs tog det i stiv arm og travede bare der-ud-af... Godt gået ! Hun slægter sin far på.....

 

 

Mamba var i hård kamp om Nordisk Junior Vinder konkurrencen. Hun tabte desværre til sin halvsøster fra Finland - resultat med modsat fortegn i forhold til lørdag! Men nu kan hun kalde sig Vice Nordisk Junior Vinder 2008.

 

 

 

 

 

 

 

Forrest ses Mamba

(Hopla Bumblebee)

 

Boogie vandt igen veteranklassen for wheatens og var med i opløbet om at blive bedst i racen og dermed om at blive Nordisk Vinder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke mange kan følge Boogie i fuld trav

 

Igen skulle hun i eftermiddagens konkurrence om at blive bedste veteran af alle hunderacer. Inden dagen lå Boogie nr. 2 og havde chancen for at vinde! Så der var spænding til det sidste. Da fire hunde var blevet valgt ud, var Boogie i blandt - som så mange gange før.

 

 

Boogie blev nr. 3 i dagens konkurrence, men da en Puli vandt, kunne hun ikke vinde årskonkurrencen, men blev en MEGET flot nr. 2. Så der var stor glæde i Hopla lejren - hvilket også kunne høres på tilråb og jubel fra tilskuerpladserne. Og hvis der ikke skal være fest sådan en dag - hvornår skal der så?!

 

 

Set over året har Boogie haft et super år. Når der gøres status over 2008 kan hun kalde sig:

 

Årets Veteran 2008 i Dansk Terrier Klub

Årets Veteran 2008 nr. 2 i Dansk Kennel Klub

Årets Wheaten 2008 nr. 2 i Dansk Terrier Klub

Årets Wheaten 2008 nr. 2 i Dansk Kennel Klub

 

Flot flot årsresultat af Boogie... TILLYKKE!

 

Udstilling i Aars den 11. oktober

I år valgte vi at tage til Aars i stedet for Bundessieger-udstillingen i Dortmund, som vi plejer.

 

Resultaterne var af en karakter, at det kan kaldes "latterligt", og vil derfor ikke blive nævnt yderligere. Dog var vi meget glade for, at det var de hunde, der skulle med hjem.

 

Ellers forløb dagen - som sædvanligt - hyggeligt. Hyggeligt samvær med bekendte fra andre racer. Og heldigvis ser det ikke ud til at Boogie bliver vippet af skamlen i Herning selvom hun ikke kunne komme i store ring og forsvare sin placering.

 

Så nu venter udstillingen i Herning, hvor det hele bliver afgjort. Champagnen er lagt på køl... Og som bevis på at Boogie er populær, vil mange møde op og heppe på den gamle smarte model.

 

----------------------------------------------------------------------------

 

Alle hvalpe er solgt !

 

Hvalpe født i august 2008 - 6 hanner og 3 tæver

                         

Lindywheats Chill out Music (han) x Hopla Rock Me Baby (tæve)

 

Tæven bor i Dresden, Tyskland - derfor ligger hvalpene også her.

 

Kontakt webmaster@terrier-dresden.de (engelsk/tysk) eller Kennel Hopla på 30596006 (dansk)

Se mere på www.wheatenruede.de

----------------------------------------------------------------------------

 

Udstilling i Hårlev og Ballerup den 20.-21. september 2008

Kort og godt hektisk!

 

Tidlig lørdag morgen tog vi afsted med kurs mod Hårlev. Udstillingen gik fint - alle hunde klarede sig godt. Boogie (Wheaten Rebel's Black-Eyed Susan) blev igen placeret i bedste veteran - hun blev placeret som nr. 3 og fører dermed stadig konkurrence mod alle de øvrige veteraner-terriere..

 

Efter udstillingen skulle hotellet findes, hunde indlogeres og dernæst et hurtigt bad og omklædning inden Annette hastede videre til sin søster og svogers sølvbryllup.

 

Søndag morgen blev GPS'en slået til for at finde Ballerup. Uha, ingen havde fortalt GPS'en, at der var motionsløb i København City samt anden afspærring pga. uroligheder. Så da vi endelig kom til Ballerup var der travlt! Men heldigvis var det hele besværet værd..

 

Igen fik alle gode placeringer - Elvis (Hopla Big Foot Bobo) og Mamba (Hopla Bumblebee) vandt hver deres klasse. Tango (Hopla Wish Me Luck) blev godt placeret i sin klasse, mens Boogie igen vandt veteranklassen og skulle kæmpe videre i store ring. Her gik det jo igen fantastisk flot! En Broholmer og Boogie kæmpede om førstepladsen, som Broholmeren til sidst vandt.. Men med 2. pladsen til Boogie, er hun nu sammenlagt nr. 2 i veterankonkurrencen af alle racer - kun 1 point efter den førende. Og med en personlig invitation fra speakeren - kommer Boogie naturligvis til Herning for at kæmpe om sejren!

 

Sommerferie

Igen i år gik ferien til det Sydfranske, hvor Pluto efterhånden kender stederne. Siden sidst er der desværre kommet forbud mod at tage hunde med på stranden. Så for at kunne få hundene med ud at svømme, måtte vi køre i nattens mulm og mørke. Elvis var for første gang med og fik sig rigtig én på "opleveren"... Var med på markeder, restauranter, lange ture i klipperne og så skulle man "lære" at svømme. Han var nærmest træt, da han kom hjem. En ferie med masser af sol, så det må siges at have været en god ferie for alle.

 

 

Efterårets første udstilling i Vejen/Hedensted

I weekenden den 16.-17. august begyndte efterårets udstillingssæson igen. Og igen med succes!

 

Boogie vandt igen veteranklassen begge dage og blev dermed udvalgt til at skulle deltage i "store ring" om at blive bedste veteran af alle racer. Endnu engang gjorde den vakse veteran det godt. Hun blev nr. 4 af alle racer om lørdagen, hvor det var Dansk Kennel Klub, som afholdte udstillingen, mens hun om søndagen blev nr. 3 af alle terriere. I konkurrencen om at blive årets bedste veteran (hvor man samler point, når man bliver placeret i "store ring") går det rigtigt godt for Boogie. Hun fører således konkurrencen i Dansk Terrier Klub regi, mens hun er nr. 4 i Dansk Kennel Klub regi, hvilket er ud af alle racer!! Så hun klarer sig godt og er en virkelig god repræsentant for racen med det humør og vigør, som hun altid viser...

 

Tango (Hopla Wish Me Luck) havde igen fået lov til at deltage i et par udstillinger. Hun gjorde det rigtigt flot og fik nogle gode placeringer. En nydelse at se den lille pige arte sig i ringen trods det, at hun ikke har været udstillet i over 1 år..

Hopla Wish Me Luck (Tango).

 

De to uldklumper - Mamba og Elvis - er jo ved at blive voksne (hmm, læs "teenagere"). De er ved at finde ud af, hvad det vil sige at være i udstillingsringen, men dog med lidt teenage-nykker, som der skal være plads til ;-). Weekenden gik godt for dem. Om søndagen fik de begge dermed certifikat, hvilket var Mambas første, mens det er Elvis' fjerde.. Super gået af de to søskende.

Et billede fra søndagens konkurrence. Set fra højre: nr. 2 Elvis, nr. 4 Mamba og nr. 5 Boogie.

 

Alt i alt igen en god weekend. Tak til de mange gæster og heppere på sidelinien. Dejligt at der begynder at blive klappet og hujet, når placeringerne bliver fordelt. Det giver en god stemning til konkurrencen!

 

 

Wheaten træf afholdt med stor succes

Den 13. juli blev der afholdt WheatenTræf i Kolding. Alle wheaten ejere var velkomne. Da det var midt i ferieperioden var mange nødt til at melde fra, men vi blev alligevel en god flok. Alligevel mødte et stort antal hunde, voksne og børn op til en enorm hyggelig dag.

 

De voksne hunde var ude at gå en god tur i den skønne Marienlund Skov, mens hvalpene var på bytur i Kolding centrum. Til sidst mødtes alle ved Kolding Slotssø, hvor der blev hygget med kaffe, kage, øl og vand..

 

 

 

 

 

 

Hygge ved Slotssøen

 

Det var en rigtig god dag, hvor vi var heldige med vejret.. Det var ikke for varmt og heller ikke for koldt. Tilmed undslap vi regnen.

 

Under hele arrangementet blev mundtøjet brugt livligt, og der blev udvekslet en masse gode historier om vore kære wheatens.

Se flere billeder fra arrangement her.

 

Udstilling på Sjælland

Så kom weekenden, hvor Dansk Kennel Klub og Dansk Terrier Klub afholdt de sidste udstillinger i 1. halvår af 2008. Vi tog afsted i en glædesrus, da vi dagen forinden havde fået HD resultater for de to charmetrolde... Og hvilke resultater - Hopla Big Foot Bobo har fået HD-A, mens Hopla Bumblebee fik HD-B, dvs. begge er HD fri. Så uanset weekendens resultater, kunne intet slå os ud...

 

Lørdag den 28. juni var vi i Brøndby (DKK). Denne gang var det en udendørs udstilling og vejrguderne ville det lidt anderledes end vi!! Så det regnede - det regnede meget.. Men opholdsvejret kom da vi skulle i ringen, heldige som vi var. Vi stillede to hunde, som begge vandt deres klasser. Hopla Big Foot Bobo (Elvis) vandt juniorklassen, men Wheaten Rebel's Black-Eyed Susan (Boogie) vandt veteranklassen. Denne dag blev Boogie ikke valgt ud i BIS Veteran (konkurrencen som hun ellers førte inden Brøndby). Men som altid viste hun sig godt i ringen og der var klapsalver til tøsen, da hun satte fra land i stort trav!

Brøndby. Elvis vurderes              Konkurrence om certifikatet

 

Søndag den 29. juni var udstillingen i Hårlev (DTK) - og denne dag var vi indendørs. Dagen forløb med stor succes. Elvis vandt igen sin klasse og kæmpede mod sin far, Honeylee's Lord Of My Heart (Jack) om certifikatet. Dette vandt farmand, så han nu er dansk champion oven i alle de andre titler, som han har vundet. Boogie var ikke til at stoppe.... Hun vandt veteranklassen, men ville ikke nøjes med det. Så hun slog alle af banen - og tilmed "kæresten" Jack.. Så hun blev bedst i racen, mens Jack blev bedst i modsat køn. Halløjsa Elvis, dine forældre kom, så og sejrede!!! Så langt, så godt... Boogie ville mere, så i store ring om eftermiddagen blev hun 2. bedste veteran, mens hun i BIS (Best in Show) skubbede mange af de yngre hunde af banen. Ud af alle terrier blev hun nr. 4, hvilket er kanon godt gået af en veteran. Boogie ved heldigvis ikke, at hun er over 8 år.. Hun elsker bare at vise sig frem! Hun fører veterankonkurrencen af alle terrier og ligger på en anden plads i konkurrencen af alle racer.. Alt i alt en super weekend, hvor smilet ikke rigtigt ville fortage sig..

 

Boogie, 8 år                                   Hopla Big Foot Bobo (Elvis), 13 mdr.

 

 

Varm dag i Varde

Dansk Kennel Klub afholdt en national udstilling i weekenden den 31.maj - 1. juni udstilling (kun terrier lørdag). Vi troppede op i en frygtelig varme, men det blæste heldigvis, så hundene kunne holde det ud.

 

Kvalitetsmæssigt var der ingen konkurrence, så de tre excellent der blev givet, var til tre Hopla hunde. Boogie vandt racen - og det var helt vildt at Elvis fik "lov" til at slå Pluto (Hopla Kobra). At slå en multi champion, der er i form, er meget godt gået af en lille basse på 12 måneder!!

 

For Boogie var det ikke nok.. Hun fortsatte dagen i store ring, hvor hun blev nr. 3 af alle veteraner og blev nr. 2 af alle terrier. Super af en dame, der er på vej til 9 år. Hun må være beviset på at vore hunde har en masse glæder til os - bare de bliver holdt i form gennem livet.

 

Alle på to og fire ben nød at der for en gang skyld var fri-søndag efter en udstillingsdag, så vi kunne nyde haven og ligne det vi gør til dagligt!

 

WheatenTræf

- afholdes den 13. juli 2008 kl. 14 i Kolding

På opfordring fra mange - som efterlyser aktiviteter indenfor racen - har jeg taget initiativ til at mødes til en skovtur for alle wheaten ejere. Dette skulle gerne blive en positiv og glad dag for vores dejlige race.

Der bliver arrangeret en skovtur på ca. 1 ½ time for hunde fra 9 måneders alderen og opefter - og en bytur for hvalpe fra 4 - 9 måneder.

Bagefter mødes alle, hvor der vil være mulighed for at købe øl og vand. Kaffe/te + andet skal selv medbringes.

Det er en selvfølge, at alle hunde er vaccineret og velplejede.

 

Grundet planlægning er det nødvendigt med tilmelding senest den 26. juni. Tilmelding kan ske på min mail kennel-hopla@kennel-hopla.dk med navn, hundens alder samt et kontaktnummer.

 

Håber på at høre fra en masse glade wheatens med ejere. Videre information følger.

 

 

Den 9. maj 2008 - hvalpe sælges!

Hvalpene efter Hopla Kobra er i dag 4 uger gamle.

Er du interesseret, bedes du henvende dig på

kennel-hopla@kennel-hopla.dk eller på 3059 6006

 

 

Udstillingsweekend 3.-4. maj

- en glad og solrig weekend med super resultater

Så kom der igen gode resultater i hus for kennel Hopla..

 

Hopla Big Foot Bobo (Elvis) og Hopla Bumblebee (Mamba) havde igen succes i ringen. De gjorde god figur - og sluttede af med at vinde deres klasser om søndagen - og blev derved kvalificeret til Crufts 2009 - som de eneste dansk opdrættede og dansk ejede wheatens.

                    

På billedet ses Hopla Bumblebee                            På billedet ses Hopla Big Foot Bobo

 

Mamba's og Elvis's mor ville ikke stå i skyggen af de smås resultater... Så Boogie (Wheaten Rebel's Black Eyed Susan) gjorde det igen!! Hun vandt begge dage veteranklassen for racen og blev bedste veteran af alle terrier om lørdagen og om søndagen blev hun nr. 2 af alle hunderacer!! Hun fører nu årets veterankonkurrence i både Dansk Terrier Klub og Dansk Kennel Klub! Super godt gået..

 

Hvalpe 2008

Sidste kuld i Danmark efter kennelens egen Hopla Kobra er født den 11. april. Har du interesse så tag hurtigst muligt kontakt.

               

På billedet ses Hopla Kobra.

 

Udstillingsweekend 12.-13. april

- en glad weekend med super resultater

De to yngste i kennelen Hopla Big Foot Bobo (Elvis) og Hopla Bumblebee (Mamba) havde succes i ringen. Begge dage vandt Elvis sin klasse på hanhundesiden og Mamba vandt sin på tævesiden. I ekstrem ung alder (10 mdr.) har Elvis nu fået fået to certifikater, hvilket vil sige, at han kun mangler ét i at blive dansk champion. Det sidste manglende certifikat kan han først opnå, når han er fyldt 18 mdr. Udover det blev Elvis 4. bedste junior af alle terrier i store ring.

På billedet ses Hopla Big Foot Bobo

 

Wheaten Rebel's Black Eyed Susan (Boogie) vandt veteranklassen begge dage og var dermed udtaget til store ring. Lørdag blev hun 2. bedste veteran af alle terrier, mens hun vandt klassen om søndagen!! FLOT!

I det hele taget blev racen godt repræsenteret i store ring. Om søndagen blev den svenske Cameron Cosmopolitan nr. 2 i sin klasse (BIS 2).

Alt i alt en rigtig god udstillingsweekend!

 

Påsken 2008

I løbet af påsken var der vejr til at tage billeder af hvalpene, mens de var ude at botanisere i haven.

 

En stor weekend for Hopla hundene i det tyske!

I weekenden den 8.-9. marts var der en stor international udstilling i München. To Hopla hunde blev stillet med succes. Hopla Rock Me Baby blev bedst i racen og fik sit sidste CACIB, hvorved hun er blevet international champion. Hun har i forvejen begge tyske championater - VDHCH og KfTCH samt kan kalde sig østrigsk champion - og dét i en alder af KUN 3 år! Hopla Whisper vandt sin klasse og fik derved ét af de eftertragtede certifikater til at blive tysk champion. Flot gået af de unge tøser!!

 

Hvalpe er salgsklare i starten af april 2008.

Er du interesseret, skal du henvende dig hurtigst muligt.