nyheder2007
 

Generelt om Kennel Hopla

Nyheder 2006

Nyheder 2007

Nyheder 2008

 

------------------------------------------------------------------------------

Danmarksvinder 2009

 

Herning 7 - 8 nov
På den igen.!! Efter at have brugt mange timer på at vaske og klippe hunde er man noget træt af at det hele svømmer i regn.
Den store udstilling i Herning skulle denne gang være en generalprøve på verdensudstillingen. Super områder for hundene- bare totalt umuligt at finde et sted med en lille plet græs, hvor man kunne lufte. Dvs der skulle tørres hund adskillige gange denne weekend
Dog kunne det betale sig.. Der var 34 hunde der kom fra Finland -Sverige-Norge og Tyskland og enkelte var danske. Da det var en titel udstilling er det jo altid rart hvis det kan blive på danske hænder. Det sørgede de to "hårboller" for. Bumblebee blev bedste tæve og Elvis bedst i racen. Dvs sige de nu har titlen som Danmarksvindere. Elvis skulle i store ring hvor han viste sig super godt. Dejligt når man ved han weekenden inden var skadte at han har glæden ved at vise sig i rampelyset. Han blev taget ud som de sidste 6 men måtte desværre gå som nr 5. Alt i alt 3 weekender med suveræne resultater som gør vi snart kan holde lidt vinterfri. Ihvertfald til 5-6 dec hvor det går mod Kassel !!

 

Hannover 31 okt - 1 nov
Retning Hannover med klargjorte hunde. Desværre måtte vi en tur omkring apoteket først. Elvis havde på sin ræsertur i haven snittet hele fladen af den bagerst pote på bagbenet. Gik ikke så smart.!!
Lørdag morgen kunne vi konstatere at han ikke skulle stilles da han var rimelig meget halt. Bumblebee var så alene om æren. Hun blev bedste tæve og gjorde flot figur.
Lørdagen blev brugt på at lappe Elvis´s pote. Blev bygget op med flere lag "compeed" plaster. Kan varmt anbefales. Søndag var han klar. Hvis bare ikke det gik for stærkt kunne ingen se han var kommet galt afsted. Bumblebee blev igen bedste tæve og Elvis blev bedst i racen. Det var lidt vildt under de omstændigheder. I store ring havde han dog fået rykket plasteret af så nåletæppet var ikke det bedste underlag. Vi blev enige om at nu var det hjem til DK og så skulle han skånes så han havde en mulighed for at blive klar til næste weekend

 

 

Rostock 4.10

Ved det store Internationale hundeshow i Rostock denne weekend kan man roligt sige vi kom - så - og sejrede. Hopla Bumblebee blev bedste tæve i racen og Big Foot Bobo blev bedste han . Måtte hurtigt ud og "låne" en handler da det nu var vores hunde der stod om kampen til sidst. Det blev så Big Foot der blev bedst i racen. Han skulle for første gang i sin unge karriere i "store ring". Der blev spillet voldsom høj musik med bannere og alt muligt andet fra loftet. Han tog det i stiv arm og blev ud af 29 racer taget ud mellem de sidste 8. Dog ikke placeret mellem de 3 bedste. Sejr til de unge hunde endnu engang og glædeligt at de med sindsro tager det hele som en oplevelse
Søndag skulle Gert igen dømme, så for første gang havde vi en hel dag, hvor vi i fred kunne se på de andre racer. Herligt med en god weekend.
Næste arrangement er i Hobro og Års, men vi trænger lidt til fri så de skal først med igen når vi tager til Hannover i nov.

 

Wheaten Træf 27/9-09

 

 

Efter utallige opfordringer fulgte vi op på sidste års arrangement. På trods af mange afbud i sidste øjeblik, var vi 25 hunde og over 60 mennesker, der var tilslutning helt fra Dresden.

I super godt vejr nød alle samværet, naturen og motionsturen med deres hunde og andre med samme interesse.

Vi følger op på dette supergode arrangement til næste år, så følg med vores hjemmeside under nyt.

 

 

Se flere billeder: Tryk her!

 

_____________________________________________________________________

 

Hvalpe

Hopla Big Foot Bobo DK Champion

(Elvis)

 

Er blevet far til sit første kuld hvalpe. Er du interesseret så send en mail til

kennel-hopla@kennel-hopla.dk

 

 

Hvalpe

forventes født den 30 Maj, efter:

Hopla Wish me Luck

Hopla Solo

Far: Honeylee's Lord Of My Heart

Mor: Hopla Dream About Me  

Far: Diana's Homestead Allstarmann

Mor: Wheaten Rebel's Black Eyed Susan

 

Er du interesseret, så tag kontakt : Kennel-Hopla@Kennel-Hopla.dk

___________________________________________________________

 

Dortmund, Hadsund & Aalborg

D. 30 april, tidlig morgen gik turen igen mod den enormt store Europa vinder-udstilling i Dortmund. Fredag skulle Mamba, Elvis og Boogie udstilles mod alle de andre store "kanoner". Mamba og Elvis er jo stadig meget unge i det stærke selskab. De klarede sig dog mod forventning rigtig flot og fik begge tilfredsstillende placeringer med hjem.

 Boogie, der tidligere har fået titlen som "Europa vinder", er i så god form, at hun i sin høje alder(9½ år) blev meldt til i champion klasse. Helt utroligt, og med store klapsalver vandt hun klassen foran de lækre unge tøser og blev 3 bedste tæve af alle. Populær gammel pige!!!!


Om aftenen gik turen igen mod Danmark, hvor vi næste morgen skulle være i Hadsund ved en svensk dommer der mægtig godt kunne lide, de 3 smarte pelsdyr. Elvis blev 4 bedste han, Boogie 2 bedste tæve, med sin datter Mamba lige i hælene.

Efterhånden var vi alle godt trætte, men turen fortsatte nu mod Aalborg, hvor et hotelværelse ventede. Efter "opladning" med god mad og frisk luft var vi klar til næste dag. Dommeren i Aalborg var en af vores gode gamle kendinge (Hans Van Der Berg), Han er udpræget kun til irerpels og med den viden var resultaterne helt tilfredsstillende. Alle 3 fik "exellent".

Vi var alle godt brugte, men måtte nu vente til sidst på dagen, hvor Boogie skulle i store ring. Efter 4 dage på farten og i sin "høje" alder spadserede hun sig til en 3 plads, som hun også gjorde om lørdagen, men nu var der heller ikke ret meget mere gas på den "gamle" tøs!


Vi har nu alle en lille måneds pause fra udstillingerne, men kun for at holde formen ved lige til d 13 og 14 juni, hvor der er en stor udendørs international udstilling i Vejen.I Vejen skal sidste nye skud på stammen Abbey Of Allstarmann's Clan (Koko), udstilles for første gang. Som alle andre gange i Vejen kommer der en del fra vores område og hepper, så vi skal forsøge at lave kaffe nok!!

Glæder os til at se en masse af jer! 

_____________________________________________________________________

SUPER WEEKEND!

Weekenden i Hårlev skulle vi da ikke beklage os over.

Lagde ud med at Kobra vandt champion klassen efter at have været væk i et år. Dommeren mente til gengæld at Elvis var en super hund men satte ham helt ned i præmieringen god da han ikke mente hans pels var nok udviklet. Rimeligt frustrerende efter at have været nr 2 på verdensudstilling for 14 dage siden. Bumblebee (Mamba) vandt sin klasse og fik sit 3. cert. Dvs hun på dagen blev dansk Champion Super flot kun 22 mdr gammel. Boogie vandt sin klasse og blev bedste tæve med sin datter Mamba som nr 2. Kobra afsluttede så med at blive bedst i racen .

Om søndagen skulle vi have en portugisisk dommer som vi var en del spændte på. Han startede ud på de andre racer med ikke at være pelsfanatiker. Det er trods alt ikke kun det det kommer an på, så det var rart at se han fortsatte og kendte de godkendte pelse indenfor racen. Kobra blev nr 2 champion og helt utroligt !!! Elvis blev bedst af alle hanner, hvor han også fik sit sidste cert så også han blev dansk champion, 22 mdr. gammel. Helt vildt!..... Boogie blev på dagen nr 3 af alle tæver med Mamba gående foran som nr 2...... Boogie -den gamle tøs- blev så lige oven i hatten nr 2 begge dage som bedste veteran i store ring. En weekend hvor drengene var mere end trætte mentalt, da Kobra jo lige havde parret, og 2 tæver var løbske derhjemme. Super gået af dem at de alligevel kan finde ud af "at være på" når "hjernen" er blevet hjemme.

Alt i alt en weekend, hvor alt gik som det skulle. Super resultater, masser af gåture på stranden ved Køge bugt, og begge dage hyggeligt samvær med de svenske opdrættere.

Nu vil vi prøve at holde lidt "weekendfri" hvor Tango skal parres ,og så går den mod Holland i påsken, hvor Elvis og Boogie skal med og vises frem.

Vi ønsker alle en god påske!

__________________________________________________________

 

Damebesøg

roxie
Kobra har haft besøg af Eljajos Boxy.
Hvalpe forventes d. 17 maj, fødes i Sverige.
Al henvendelse til:

Lena Svensson
www.Eljajos.se

 ___________________________________________________________

Cruft

Onsdag d 4. marts gik turen mod Birmingham, hvor Elvis og Mamba skulle i ringen som de første om torsdagen. Man havde meddelt os at der ville være et meget stort opbud af dyreværnsaktivister der ville spærre os vejen på forskellig vis. Enten fysisk eller ved at kaste maling efter hundene. En træls melding så vi kom allerede 5:30 for at undgå dem. Cruft er en af verdens største og mest prestigefyldte udstillinger, som man skal kvalificere sig til at måtte deltage i.  De var de eneste danske fra vores race så hovedsagen for os var, at vi fik præsenteret racen på bedste vis for Danmark. Man kan roligt sige de to "hårboller" fik sat deres "fodaftryk"
Elvis blev nr 2 i sin klasse og Mamba vandt sin klasse, hvor vinderne af alle klasser skulle i ringen mod hinanden til sidst. Utroligt-men Mamba blev nr 2 kun slået af sidste års vinder. Så det vil sige, hun for livstid er kvalificeret til at måtte deltage
En utrolig oplevelse at se så mange wheatens samlet på et sted. 181 ialt var der tilmeldt.
Sjovt at opleve, hvordan man fra de forskellige lande har forskellige "frisurer" og, hvordan bedømmelsen foregår på en helt anden måde end vi er vant til. Ingenting går efter nummerorden så det hele kan virke lidt hektisk
 Ydmyge over vores ekstremt flotte resultater kunne vi efter 7 timer ved ringsiden slappe lidt af. En del interesse viste der sig bl.a for Elvis da han jo nu er i den alder hvor han må parre. Godt han er fotogen for blitzlys var der nok af.
Der blev knyttet en del gode forbindelser til både avl og udveksling af viden. Rigtig godt for racen.
Glade tog vi derefter til hotellet, hvor det blev fejret med et par pines.


Elvis

Elvis til standmønstring

Elvis

Elvis vinder sin andenplads

mamba

Mamba til standmønstring

Mamba

Mamba vinder sin klasse

Flere Billeder? - TRYK HER!

Hvis du bruger Mozilla som browser, så tryk på F5 inden du trykker på link


Da man jo ikke er i England hver dag, havde vi planlagt at tage nogle ekstra dage derovre. Heldigvis.!!!
Gert og jeg fik ikke sovet de 4 nætter vi var der. De første 3 dage havde vi en seng der var så hård som gulvet, og efter at have klaget over at vi næsten ikke mere kunne bevæge vores stive lemmer, fik vi nyt værelse. I flot himmelseng -ved siden af brudesuiten- som så efter midnat kunne høres blev taget i brug.  Værelset havde udsigt over p-pladsen  som Elvis så kunne følge. Med hans store intelligens havde han fundet ud af at åbne vinduet. Fra 1.sal havde han så hængt og set ud af vinduet. Tror nok panikken bredte sig da vi opdagede hans evner og derefter hed det på badeværelset. Uh- hvad der ikke kunne være sket!!

elvis


Trætte,- men stadig glade tog vi om fredagen igen til Cruft for bare at se og opleve. Der er så mange stande, at man ikke får set alt på en dag. Og man skal holde godt ved sine penge for ikke at få overlæs på hjemturen.
Stedet er så stort, at man fra p-pladsen havde arrangeret busser der kørte ind til hallerne. Det hele foregik i 6 haller, hvor der både var udstilling og diverse oplevelser. En rigtig god ide var at man havde lavet , en stand til alle racer,  hvor der var en 2- og en 4- benet præsentant for racen og div oplysninger så folk kunne få indblik i hvad racerne havde af egenskaber.
Vi mødte en del bekendte fra ind- og udland. Specielt Gert  fik en god snak med en masse af hans udenlandske dommerkolleger, og også brugt en del penge på en masse hundebøger -til hans dommergerning-man ikke kan få herhjemme. 
Vi nåede da også at møde nogle af de danske deltagere fra de andre racer og kunne agere heppekor. En ting englænderne gør en del mere ud af end herhjemme er, at det ser festligt ud og at der bliver klappet af vinderen rundt om ringene. En masse larm så ikke noget at sige til at hundene var trætte på hotellet efter torsdagens strabadser.
Om lørdagen var vi i Shakespeares by -Stratford- hvor vi bl.a var iinde og se en sommerfuglepark. En helt speciel oplevelse. at gå fra kulden og ind i tropisk klima slår al energi ud. Utroligt flot som I også kan se billeder af.
Men hundene skulle også have deres fornøjelse så vi fandt en mega park, hvor man kunne gå i flere timer i en flot natur. De to velplejede "hårboller " vakte en del opsigt. Efter en kold flot dag trak hotellet og  en "god" nattesøvn så vi havde energi til 15 timer i bil hjem igen .Var hjemme sent  nat om søndagen og tror vi alle var trætte af at skulle møde på job få timer efter.
I kan se flere billeder fra turen ved at klikke på TRYK HER ovenfor
Lige nu er vi så igen under saksen så vi er klar til  næste weekend-den 21.og 22. 3 hvor det igen går løs begge dage i Hårlev på Sjælland

____________

Holsted |D. 14 Februar|  

 

Bedste tæve og han  
Wheaten Rebel´s Black Eyed Susan (Boogie)  og Extra’s Sunshine Prince

 

Så gik sæsonen igang igen!!

I en ny hal som bare var super. Glat - men med masser af  plads. Med masser af "klister" på poterne gik det rigtig godt.
Den tyske dommer mente Elvis stadig var for "barnlig" i sin pels. Men Mamba var han helt tilfreds med og satte hende som nr 4 af alle tæver.
Deres mor -Boogie- lagde igen i år hårdt fra land og blev i en alder af 9 år igen bedst i racen og veteran nr 2 af alle terrier.

 

Sara hygger med Boogie       Elvis foran dommeren

BoogieElvis

           

 Fredericia |D. 15 Februar|


Om søndagen startede vi hjemmefra i snevejr og satte pris på vi ikke skulle være udenfor hele dagen.
En rigtig hyggelig dag, hvor en del af de gamle hvalpekøbere troppede op som "heppekor"  og hyggede sig med os. Herligt når familierne efterhånden kender hinanden.
En masse kaffe blev drukket og hunde diskuteret.

 Hoplaer

"HOPLA" hjørnet

                        

        

 

Elvis Elvis i ringen med nogle af hans konkurrenter

                                          

                                                    

Elvis

Elvis


Om søndagen var Elvis i sit es . Hans svaghed for kvinder blev gengældt og den kvindelige slovenske dommer, Brigitta Kremser var så vild med ham, at han blev nr 3 af alle hanner foran bl.a en champion. Superflot!!

Mamba var igen i svært selskab med div. gode hunde og champions. Hun sluttede igen som nr 4 af alle tæver. Godt gået

                                
boogie 

Boogie

Som den helt vilde afslutning gjorde Boogie det igen. Næsten ikke til at tro det, men blev for anden dag i træk bedst i racen.
Dommeren var et stort smil over at så gammel en hund var så flot gående med så stor en glæde til at vise sine kvaliteter. Herligt at have en hund i hånden i så mange år og den stadig synes det er sjovt at vise sig frem. Hun har trods alt haft en stor og lang karriere og  4 kuld hvalpe.
Så Anne der har hende boende til daglig fik ekstra ros for hendes arbejde med konditionen. Skal lige siges at Anne er 67.  Må også give andre lyst til at yde ekstra, til at holde de gamle hunde i form.
En super weekend hvor vi nu skal hjem og gøre os klar til Birmingham.
                                      Stor tak til vores heppekor!

boogie

Bedste tæve og han  

Wheaten Rebel´s Black Eyed Susan (Boogie)  og Extra’s Romeo